Forbud mot pipande varmvattenberedare & duschar med kallvattensimpulser

Det ar hog tid for ett forbud mot varmvattenberedare som dras med olaten att piptjuta med jamna mellanrum – om dessa varmvattenberedare aterfinns i mer offentliga sammanhang, som lat saga ett hotell, ska hotellagaren straffas extra hart om denne underlater att atgarda pipet. Ett annat i hogsta grad pakallat forbud ar ett forbud mot duschar med olagenheten att skicka ut sma, korta impulser av svinkallt vatten mitt i varmvattensduschandet, och samma sak galler har: den som underlater att snarast atgarda en mer offentlig  dusch med ofoget att skicka ut kallvattensimpulser, till exempel en hotelldusch, ska straffas extra hart – om ryssarna inte har nagot att invanda torde en vinter i Sibirien kunna komma pa tal. Om sedan italienarna far for sig att foregripa det vantade EU-forbudet mot pipande varmvattenberedare och duschar med kallvattensimpulser sa gor det absolut ingenting.

2 svar på ”Forbud mot pipande varmvattenberedare & duschar med kallvattensimpulser

  1. Alltid lika spannande att lasa text utan prickar och ringar. Skont att dessa bokstaver far behalla sina grundbokstaver och inte ersatts med diverse krumelurer.

    Förbudskomplettering: Droppande duschar i kombination med dålig ljudisolering. Även förbud mot bifogade soundtracks.
    https://www.youtube.com/watch?v=Lxl1GnnEeHU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *