På krogen

”Så! Då har vi en läckert myntabräserad pumpasoppa på ekologiska pumpor från bonden Evert och mynta från den sydvända sluttningen i Signe Janssons orörda trädgård och till det har vi lite härlig sisu från vår finska kock Juha och en smaskig liten jungfruröra på biodynamisk grönkål från Buster Nilsson som fått dra i en ofiltrerad marinad två dygn, ja grönkålen, inte Buster Nilsson, hehe, fridfullt infångad vaktel från det lokala jaktlaget och lite härlig… förlåt? Hallå? Hm, chefen! Hallå, chefen!!”

”Ja? Vad händer?”

”Den här gästen bara somnade mitt i min beskrivning av maten!”

”Märkligt! Vad sa du då?”

”Så! Då har vi en läckert myntabräserad pumpasoppa på ekologiska pumpor från bonden Evert och mynta från den sydvända sluttningen i Signe Janssons orörda trädgård och till det har vi lite härlig sisu från vår finska kock Juha och en smaskig liten jungfruröra på biodynamisk grönkål från Buster Nilsson som fått dra i en ofiltrerad marinad två dygn, ja grönkålen, inte Buster Nilsson, hehe, fridfullt infångad vaktel från det lokala jaktlaget och lite härlig… hm, chefen? Chefen?!”

Musik. Mer musik. Och mer musik.

2 svar på ”På krogen

  1. Förmodligen var portionens storlek sådan, att det gick snabbare att äta den än att lyssna på ovanstående beskrivning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *