Champagne & Samarin

Långa flygresor, som Paris – Santiago (14 timmar), har en eländig förmåga att bygga flatulens och att på annat vis oroa magen. Ett bra trick för att motverka detta är att dricka lite Samarin då planet lyft. Igår, på väg till Chile, provade jag för skojs skull att hälla lite Samarin i champagnen. Detta resulterade i den äckligaste dryck jag någonsin utsatt mig själv för. Fascinerande otäckt (salt, bränt, rostat bröd för att nämna några av alla de aromer som på ett häpnadsväckande vis kom till liv i den kemiska reaktionen). Måste provas!

Kjarkas – (de kommer från Bolivia, men de är populära i Chile också).

The Invention of Lying – riktigt kul film med Ricky Gervais

4 svar på ”Champagne & Samarin

  1. Ja, detta låter ju onekligen inte som det ett av dina bästa bravader.
    Hade jag vetat vad du ville ha samarinen till hade jag inte lagt om hela min planering för att hinna till medstop!

  2. Ja, detta låter ju onekligen inte som det ett av dina bästa bravader.
    Hade jag vetat vad du ville ha samarinen till hade jag inte lagt om hela min planering för att hinna till medstop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *