Asiaten i St Tropez

St Tropez kan, framförallt i juli och augusti, skrämma med sitt övermått av internationella turister och svenska brats (hur blir man en sådan? jo, jag har kommit på det: man växer helt enkelt upp i en skruvad miljö). Dock är staden ack så trevlig även denna tid, men allra trevligast är den vid helger (Kristi Himmelfärd, All helgona o s v) när det inte riktigt är säsong. Eller på vintern då St Tropez intar sin historiska roll som fiskeläge på franska sydkusten. Oavsett årstid kan man få sig ett raffinerat, asiatiskt skrovmål på utmärkta Bahn Hoi, som ligger inklämd i en gränd bakom kyrkan. Lätt att hitta till, lätt att tycka om.

St Tropez
Mer om St Tropez
St Tropez ikon tolkad av Gainsbourg
Hela Frankrikes gendarme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *