UFO & mer lästips för sommaren

Sommaren är inte förbi. Den är lång. Än så länge hinns även en utmärkt roman i vinmiljö med innan hösten är över oss. Här kan man hitta mer info om boken och här kan man köpa den riktigt billigt. Dagens litteraturvin som f ö även fungerar mycket väl med en grillad köttbit i sommarnatten medan man äter och mumsar och spanar efter UFO:n på himlavalvet. UFO på riktigt.

2 svar på ”UFO & mer lästips för sommaren

  1. Jag har minsann nyss köpt och läst ”Mitt provence” av Barbro Henning. Där fanns bl.a. ett synnerligen välskrivet kapitel om provencalska viner ;o) Har Russja möjligen MGN med Rossija? Kan di va så rälia?

  2. Kul att du uppskattar vinkapitlet i ”Mitt Provence”, som jag f ö tycker är en utmärkt guide till Provence (talar då om huvudförfattarens, Barbro Henning, insats; Barbro som numer återfinns på Vinkällaren Grappe i Stockholm), avseende Russja – Rossija kan di nog va så rälia…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *