Aeroflot, träsmak & mummel

Noterar på Aeroflot-flighten Nice – Moskva (på (om)väg till Krim), att Aeroflot slår alla andra flygbolag när det gäller att hålla igång högtalarsystemet efter start. Dock är detta oväsen mindre störande hos Aeroflot än hos konkurrenterna ity man har haft vett att justera ner volymen så det enda som hörs är ett behagligt mummel – på ryska, engelska och franska – som blandar sig med det konstanta suset i ett flygplan och sakta söver en. När man vaknar är det dags för lunch och en kaka till kaffet som inte går av för hackor eller vad sägs om en kaka som både luktar och smakar som ett inte tillräckligt bra vin som legat för länge i inte tillräckligt rostade franska ekfat? Således luktar och smakar Aeroflots kaffekaka trä och kokos. Bäst av allt: doften sitter kvar i fingrarna till dess man tvättar dem, varför man kan sitta där och analysera kakan även sedan den är uppäten. Tror Aeroflot är det enda flygbolaget som erbjuder passagerarna att både äta kakan och ha den kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *