Naken baktändning

Förvisso handlar mycket i Ukraina om lätt- för inte säga avklädda damer. Häromdagen tog gasen slut i cigarrtändaren. Köpte således en billig tändare i snabbköpet idag. Självklart fanns blott tändare med blottade damer. Eftersom jag nu tycker det är lite pinsamt att offentligt sätta fyr på min cigarr med en tändare dominerad av en blottad dam, försökte jag nyss, under bordet, smygtända min cigarr – en ganska bastant Montecristo, som jag inte minns namnet på – och lyckades med bravaden att tända i fel ände! Frågan är nu om serveringspersonalen – jo, jag skriver detta på krogen – tittar på mig p g a tändaren eller den bakvända cigarren. Hursom är det nog dags att gå härifrån. Koktebel Konjak, som är intimt kopplat till vineriet och som sponsrar jazzfestivalen, har bjudit in mig till en av kvällens föreställningar. Vem jag ska se vet jag inte, men det kanske det blir mer om i framtiden. Nu ska jag försöka krossa cigarren så det inte syns att den fått baktändning.

2 svar på ”Naken baktändning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *