Vingårdsförsäljning & ljuset i tunneln

Enligt rykande färsk info från min journalistkompis Åsa kommer regeringens utredare, EU-rättsexperten Lotty Nordling, att vid årsskiftet föreslå att de lokala vin- och ölproducenterna i Sverige ska få sälja sina drycker direkt på gården. Min journalistkompis Åsa hänvisar till TT som hänvisar till Riksdag & Departement. ”Vi kommer med ett förslag där vi säger ja till gårdsförsäljning,” säger Nordling till tidningen. Enligt TT är Moderaterna och Centerpartiet för gårdsförsäljning, bland annat som ett sätt att få fart på både turism och sysselsättning. Ser de svenska vinodlarna nu ljuset i tunneln och innebär detta att Riksdagen ser klarare?Länk till artikeln i R&D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *