Peter Robsahm, Peter R Ericson & Richard III

Hade fått för mig att jag skulle hitta Rosa på nätet, men det är stört omöjligt att hitta Rosa (med 70-talsbandet Mobben) i ett sådant skick att man kan lägga upp henne i en blogg. Hittade dock det här klippet med utmärkte Peter R Ericson (från Mobben) på sologitarr och det fick mig att inse att det var så där det brukade låta när man spelade live på den tiden det begav sig, d v s ganska snygga solon om de inte varit falska eller i vart fall halvfalska. Har som tur är inga klipp på mig själv spelandes falskt, men hittade det här klippet på några samtida kompisar som inte spelade falskt i studion. Några av oss som spelade på den tiden i vår lilla hemstad har fortsatt med det och åtminstone en av oss, Peter Robsahm, som var Robb i Robb & Friends i klippet nyss, har fortsatt så till den milda grad att han numer skriver musikaler/rockoperor. Här är några smakprov ur hans senaste, rykande färska Richard III, som går upp i Göteborg hösten 2011 och som jag hoppas ni alla kommer att se samt köpa musiken från: Just go! och Don´t be afraid.

1 svar på ”Peter Robsahm, Peter R Ericson & Richard III

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *