Intressant om 2011

Tre saker jag vill se mindre av 2011:
– Resenärer som har en kvart på sig att lista ut hur säkerhetskontrollen ska gå till och som lik förbannat blir ståendes där i fem minuter medan de förvånat och upprört fnissandes måste lägga upp fickknivar, småmynt, mobiltelefoner och annat som de som de inte helt tillräkneliga personer de är har glömt att lägga i de för ändamålet avsedda korgarna.
– Folk som kör mitt i vägbanan över broar och genom andra smala mötesplatser. Blir det inte ändring på detta köper jag mig en Hummer.
– Joggare i knästrumpor.

Tre saker jag vill se mer av 2011 x 2:
– Laurent Blancs Les Bleus (Bleu de Blanc?)
– Ready Cash
– Bourgogne och Châteauneuf-du-Pape
– Michael Schumachers fortsatt medelmåttiga framfart i F1
– Clotilde Davenne och Giacomo Puccini
– Skepparmössor på turistorter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *