Hedges loves Melipal

Fick just mail från Mendoza, där min kompis och uppdragsgivare Tom Hedges i skrivande stund befinner sig. Tom bodde och arbetade under några år på 80-talet i Argentina, men har inte varit tillbaka sedan dess. Ett av hans mål med resan nu är att hitta Argentinas bästa vin. Jag har gett honom de tips jag tycker att jag kan bidra med. I övrigt går han på andras tips och artiklar han läst i ämnet. En hel del vin att gå igenom således. Därför kändes det bra när mailet visade sig innehålla en bild på en Melipal och den lapidariska texten ”Good shit!”. Enda vinet Tom spontant hört av sig om under resan. Tango!

3 svar på ”Hedges loves Melipal

  1. Ursäkta att jag påpekar det, men det heter la-pi-da-risk, förutsatt, förstås, att du inte avser att säga lapardisk (som jag nu ska gå och slå upp, men det kommer jag aldrig att erkänna).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *