Valda verk av T.S. Spivet

”Valda verk av T.S. Spivet” är en så bra boktitel att det är svårt att göra en bättre rubrik till ett inlägg om nämnda alster. Uppenbarligen älskar kritiker världen över den här boken av Reif Larsen. Under 2010 var det för en manisk tidningsläsare svårt att inte springa på något om boken åtminstone ett par gånger i månaden. Nu har jag läst den själv och ja, den är snygg, ganska egen och både småspännande och underhållande och det är lätt att stämma in i de många läsrekommendationerna. Larsen är ingen Saramago, men en bra, påläst amerikansk författare, det vill säga enklare språk, lite mindre vikt och mer underhållning än en tungviktare från Portugal. Valda recensioner av ”Valda verk av T.S.Spivet”: Tidningen Kulturen, Svenska Dagbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *