Robert, Tom & jag på balett i Seattle

På tal om ingenting befann sig för en tid sedan min uppdragsgivare tillika kompis Tom Hedges och jag oss på operan i Seattle. Detta därför att Anne-Marie och Tom Hedges är djupt involverade i den välgörenhetsverksamhet som bekostar operan. När vi satt där med ett glas bubbel och väntade på att få inta våra platser sa Tom efter en stunds funderande och tittande ”Lars, look at all these people… a typical opera audience…”, jag förstod att något mer skulle komma så jag väntade tyst medan jag studerade människorna runt omkring oss, som såg ut som folk mest gör och då kom slutklämmen, levererad med viss avsmak ”… all liberals”. Dansen vi sedan tittade på visade sig bland annat vara läckra ”Caught” med musik av min husgud Robert Fripp. Man kan väl säga att medan jag trivdes som fisken i vattnet skruvade Tom alltmer på sig under föreställningens gång.
Dansbonus med Fripp (som spelar gitarr i klippet)

6 svar på ”Robert, Tom & jag på balett i Seattle

 1. Hej Lars,

  Jag håller på med en artikel om Vinlandet Sverige för Vin&BarJournalen. Jag har intervjuat projektledaren Christina Skjöldebrand om den svenska vinproduktionens potential och hur man ska kunna höja kvalitet, kunskap kring druvor, kemi m.m.
  Det vore kul att höra vad du har att säga. Vill du vara med kan du väl mejla mig.

  MVH
  Ewa Beit

 2. Fantastiskt klipp måste varit en upplevelse utöver det vanliga att se det på riktigt. Fripps musik är ju såklart alltid bra, men vilken dans och koreografi.

 3. Lysande – klippet gör faktiskt inte alls uppträdandet rättvisa. Får du läge att se föreställningen ska du absolut göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *