DSK ett klumpigt svin?

Dominique Strauss-Kahn (eller DSK som vi fransmän säger), chef för IMF, tilltänkt president i Frankrike, har gripits misstänkt för sexuella övergrepp med mera (som om det inte skulle vara illa nog att vara chef för IMF). Framtiden lär utvisa huruvida han är skyldig till det, vad det verkar, ohyggligt klumpiga och på alla sätt och vis vedervärdiga och idiotiska agerande han anklagas för. Är detta sant får vi hoppas att han vederbörligen blir dömd för sina handlingar, är det å andra sidan en arrangerad fälla får vi hoppas att detta framkommer tämligen omgående. Oavsett vilket lär detta kraftigt försvåra, rent av omintetgöra, DSK:s möjligheter att vinna nästa presidentval i Frankrike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *