Midnight in Paris

Woody Allen förklarar sin kärlek till världens vackraste stad och passar på att ge liv åt 1920-talets Paris. Årets öppningsfilm i Cannes är ingen av hans bästa filmer, men Owen Wilson, Marion Cotillard med flera och staden i sig och så förstås det faktum att Woody Allen aldrig gör en inte bra film gör den minst sagt sevärd.Trailertime.

3 svar på ”Midnight in Paris

  1. Aldrig varit ett stort fan av Owen W men kanske får denna film mig att tänka om? Woody Allen gillar jag ju desto mer och många andra namn (brody, cotillard…)- kan väl inte bli fel?!

  2. Ingen Owen W- fantast men gillar Woody Allen desto mer, och nu ser jag  dessutom att cotillard, brody mfl är med- verkar sevärd!

  3. Owen W passar bra i roller som den i Shanghai Kid, vad den nu kan tänkas heta på svenska. Wes Anderson verkar gilla honom skarpt, men Owen är inte alltid helt lyckad i dennes filmer och inte heller i den här Woody-filmen. Å andra sidan är Cotillard alltid lysande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *