Clotilde Davenne Chablis i T9 bot mot bot

Även Clotilde Davennes Chablis tar nu steget in i Systembolagets ordinarie sortiment. Närmare bestämt skedde detta den första augusti. Enda smolket i glädjebägaren är, att vinet hamnar i Systembolagets så kallade T9 – sortiment. Det innebär att vinet både är och inte är i det ordinarie sortimentet, eftersom det bara tas in i en butiks sortiment om den lokala efterfrågan är tillräckligt stor. Ett skäl gott som något att springa benen av sig efter det här vinet som bär Clotildes alla adelsmärken – renhet, friskhet, disciplin, precision – och som kostar för upplevelsen så lite att man måste tycka synd om Clotilde, eller vad sägs om ynka 139 sek? Inte en billig parkeringsbot en gång! Och så mycket roligare.
PS Enligt importören kan inte Clotilde Davenne Chablis beställas med det nya numret förrän 29 augusti…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *