Nick Cave & Bunny Munros död

Nick Cave är en muntrare gök än man kan få för sig vid ett första ögonkast eller öronintag och han är inte bara en bra musiker och låtmakare, han skriver bra böcker också. Har nyss plöjt den lika hemska som bitvis underhållande ”Bunny Munros död”, som handlar om det titeln indikerar att boken ska handla om, men trots det och trots att Bunny är en usel äkta make och far – endast överträffad av sin egen förskräckliga far – förekommer den gamle odalmannens ord för glänta, och i förekommande fall för våt träskmark, flitigt inte bara i texten som sådan utan också i Bunnys tankar och vardag – kort sagt är han besatt av föremålet i fråga – och då blir det ändå ganska underhållande. NIck Cave sjunger och spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *