Vardagens irritationsmoment

Stockholm-Arlanda. Otäckt tidig morgon. Lång kö in till B-piren. Förbereder sig en enda av de köande inför det som komma skall? Icke! Samtliga, såväl framför som bakom i kön, ser ut som de fåntrattar de är när de kommer fram till röntgensköterskan och förväntas ta av sig jackan, plocka fram datorn och vända ut och in på fickorna. De värsta idioterna tar sig till och med tid att diskutera nödvändigheten av detta.

1 svar på ”Vardagens irritationsmoment

  1. Visst, det är helt otroligt. Hur svårt kan det vara? Frau Röntgen på Tegel såg något misstänkt i väskan som tillhörde herren framför mig. Han fattade nada. Vadå misstänkt? Suck. Ta fram skiten nu så man kan få ta på sig igen. Efter idogt letande och mycket diskussion fiskade herren upp en mindre fickkniv. Oj, oj äntligen. Men, Frau Röntgen konstaterade att fickkniven var utrustad med en egg, men tydligen inte vass nog för att skära igenom hennes hud. Herren fick behålla sin kniv!!! Kunde hon inte se det på röntgen bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *