Bra Berlioz & trist John Irving

Hector Berlioz

Den ett par år gamla ”Sista natten i Twisted River” är en onödig bok, där den i grund och botten utmärkte John Irving babblar på utan att ha något att säga eller ens, som brukligt, vara underhållande. Slutet är en katastrof så uselt är det. Satsa på samma författares fina böcker Garp eller Cirkusens son istället. Eller lyssna på lite Berlioz.

4 svar på ”Bra Berlioz & trist John Irving

  1. Den är imponerande tjock i god amerikansk stil. Tjocka och innehållslösa . Var på väg att ge upp, men tvingade mig att läsa ut den. Slöseri med tid. Plockade upp en gammal Antony Beevor. Spanska inbördeskriget, inte särskilt underhållande men mycket intressant.

  2. Om än inte livsnödvändig så tyckte jag Irving levererade en sedvanligt god historia med fantastiska personporträtt i ”Sista natten i Twisted River”. Klart läsvärd! (för att balansera kulturdebatten i detta inlägg:-)

    • Sans och balans uppskattas på den här bloggen! Och även om mitt elaka slutomdöme kvarstår håller jag med om att Irving, sin vana trogen, får till ett par fantastiska personporträtt även i ”Sista natten i Twisted River”.

      • Ingen reaktion utan provokation. Ber om ursäkt om mitt inlägg förorsakat obalans. 🙂 Blev något förvånad över att folk läser annat än Läckberg i detta land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *