Komma till punkt?

Emedan plastflaskor är direkt larviga är, i min värld, där bristande självkritik är ett naturfenomen, det egenhändigt sammansatta, alltså av mina händer sammansatta, innehållet i Viña Collado utmärkt, särskilt om man ska till att grilla, och varför skulle man inte göra det bara för att det är vinter?, eller röra till en så kallad gryta, till exempel en boeuf bourguignon, om man nu vill vara lite fransk av sig, annars kan man bara göra kalops, kanske, och ha potatis och inga lingon till den, ja, när man tänker på saken kommer Viña Collado till användning vid de mest oväntade tillfällen och för att undvika skammen att servera sina vänner en plastflaska, dessutom allt som oftast en bucklig sådan, slår man innehållet på en karaff och säger som det är,  att det här är något så ovanligt som ett vin gjort på franska druvsorter i det nordliga, spanska vindistriktet Campo de Borja, som redan det är något tämligen unikt på de svenska matborden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *