Eva Dahlgren & Thea´s Selection Pinot Noir

Det är med en glädjefylld tillfredsställelse, kryddad av nostalgi, vän av vin noterar den succé Lemelsons Thea´s Selection Pinot Noir har gjort i Sverige och då närmare bestämt i de esoteriska vinkretsarnas vattenhål, där early adaptors och ett fåtal andra, här inte närmare specificerade, inhemska som främmande, arter, rör sig som fiskar i det grumliga men likväl, för de invigda, klara vattnet. Alldenstund Thea´s snabbt blev mycket eftersökt för sin utsökta karaktär, kom den snart att drabbas av utfiske och här talar vi inte om risken för att bli utfiskad, utan om totalt utfiske. Finito. Slut. Borta. Gone. Därför känner jag mig lite som katalysatorn i en deus ex machina, när jag stiger ner i akvariet och förkunnar: Thea´s Selection Pinot Noir (Lemelson) 2009 finns i lager sedan igår! Och nu är det först till syrepumpen som gäller. Eva Dahlgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *