vARNing för Ryanair – flygets BiB

Enligt SvD – och Rapport och Råd och Rön– struntar Ryanair blankt i klagomål och

Flygande BiB

fällningar i Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Rent av säger företagets konsumentchef (har de verkligen en sådan?) Stephen MacNamara ”Vi är inte intresserade av vad någon konstig svensk konsumentgrupp tycker”. Under mitt ständiga resande har jag vid ett par tillfällen provat Ryanair och det är verkligen flygbolagens Bag-in-Box < 150 kr i total obalans och såväl över-svavlad som –sockrad och – syrad och rejält migränmotiverande.

 

1 svar på ”vARNing för Ryanair – flygets BiB

  1. Har aldrig rest med Ryanair, däremot varit när att beställa en resa, men tröttnade när nästa all klick med musen kostade mig x-antal € eller £. Droppen som fick mig att inte fullfölja var när det skulle kosta mig ytterligare € för att betala resan.

    Tacka vet jag ”all inclusive” flygbolag. Ryan kör enligt GDGD-principen och det tycks ju fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *