Nordpolen ligger i Vara

Vara ligger längs E20, mitt på slätten som fått namn av orten och i Vara ligger Nordpolen, ett drygt sekelgammalt, klassiskt konditori, som inte bara har ett läckert utbud, schyssta lokaler och trevlig personal, dessutom har inrättningen en imponerande historia omfattande, bland annat, världens bästa recept på egentillverkad sockerdricka. För övrigt kan man denna bandyfinaldag notera likheten mellan den gamla sockerdricksetiketten och Villa BK.

2 svar på ”Nordpolen ligger i Vara

  1. Tråkigt för Villa, trodde faktiskt att de skulle vinna mot SAIK, men då får man inte ge dem ett försprång på 5-1 i halvlek.

    • Suck, nej det hade kunnat börja bättre, men vilken andra halvlek de gör – synd det inte räckte ända fram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *