Château L´Arnaude på xwine.se

Om Vinifierat förstått saken rätt är xwine.se en sajt som säljer viner som på ett eller annat vis är ägda av svenskar och helst ska man också kunna besöka och bo på gården ifråga. Sedan tidigare säljs till exempel Domaine de Brescou via xwines.se och nu ansluter sig även på vinifierat.se nyligen omskrivna Château L´Arnaude. Såvitt man kan utröna lär det finnas Château L´Arnaude-viner att köpa även via Systembolagets BS till dess det ”svenska” lagret är slut (notera att årgången på Château-vinet ska vara 2010, inte 2009). Svenska krogar som vill köpa vinerna kan vända sig till importören Cave a Vin. Avseende Domaine de Brescou säljs gårdens viner fortsatt också i BS.

2 svar på ”Château L´Arnaude på xwine.se

    • Hm, utan att säkert veta tror jag att du har rätt i det, men jag vet inte varför, bollar härmed frågan vidare till någon som vet eller tror sig veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *