Lögn & Sanning & Girard Old Vine Zin & Led Zeppelin

Det är tröttsamt att fara med osanning. Påstod för en tid sedan att Girard Old Vine Zinfandel åter fanns ute i butikerna. Fel. Vinet blev hängande, eller i alla fall stående på en pall, hos distributören, som, uppenbarligen, fastnat med tummen någonstans. NU ska dock vinet verkligen vara ute i butik igen och skulle det inte vara det, kan man beställa hem Girard Old Vine Zinfandel till just den mindre välsorterade butiken. Led Zep.

4 svar på ”Lögn & Sanning & Girard Old Vine Zin & Led Zeppelin

    • Japp, valet här stod faktiskt mellan Since I´ve been loving you och Tea for one så det var minst sagt utmärkt att du spontant klämde till med den försmådda… PS Ingen relik: en klassiker med betoning på klass!

    • Girard är gjord för att vara ”drickfärdig” från start, men man kan lagra den några år om man vill. M a o hat den lagtingspotential men inte utvecklongspotential.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *