Cyklister: Inför förbud nu!

Söndagar i Frankrike. Ni har säkert svårt att tro det, men vägarna förstoppas då av cyklande män i töntiga hjälmar och suspekta trikåer. En trafikfara värre än de allestädes närvarande och innerligt avskydda vildsvinen. vinifierat kräver nu ett stopp för de förstnämnda figurerna, vilka får ET att verka normal vilken dag som helst i köpcentrumet, och att de per omgående förpassas ut i skogen till för ändamålet avsedda pister. Cykelsång.

7 svar på ”Cyklister: Inför förbud nu!

 1. Nu tycker jag nog du blivit lite kinkig, att ropa på förbud om suspekta såser och påsmiddagar kan jag skriva under på. Mikron är jag mera tveksam till den har ju trots allt en funktion i köket i att det oftast finns en liten digital klocka i densamma så att man vet vad klockan är när man nattetid förirrat sig ut i köket för lite nattamat.
  Men att förbjuda dessa heroiska cykelmän (och föralldel kvinnor) det tycker jag är att gå aningen för långt.
  // Göran

  • Haha, ”heroiska cykelmän”… hm, jaja, okej då, om de bara kunde klä sig anständigt och sluta köra omkring på vägarna i drogat tillstånd.

    • Haha, ja, om det vore så väl, men det är knappast pilsner Remy di Girogio och Cofidis-stallet och alla andra som åker fast i Tour de France sysslar med. Talar du nu mer i allmänna ordalag om söndagscyklisterna så är det väl i första hand trikåerna och den utomjordiska hjälmen som måste förbjudas när personerna i fråga saknar såväl sans som förnuft och självkritik och stolthet. Eliminerar man dessa otyg och klär cyklisterna mer anständigt behöver man i framtiden bara reta sig på deras vinglande över halva vägbanan och att de kör i bredd och man lät bli mindre provocerad och behöver då inte se sig föranlåten att när andan faller på veva ner rutan och skrika en otidighet eller två.

     • Jag måste ju tillstå att klä sig i trikåer i vår ålder och med, i vart fall min kroppshydda, kan vara både provocerande och patetiskt, men framförallt osmakligt fult. Det där med vinglandet kan jag också köpa.
      // Göran J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *