Tivedens Mat, Mitt i Skogen

Ni som inte kan få nog av att äta vällagad mat på udda ställen och ni som inte kan få nog av vackra Västergötland, ska inte missa Tivedens Mat, som återfinns inrymt i en lada mitt i urskogen Tiveden, någonstans på vägen mellan Karlsborg och Tived. Öppet maj – september.

4 svar på ”Tivedens Mat, Mitt i Skogen

  1. Enda sommarmissen av Agneta o mig är att vi inte åt när vi var där. Får bli senare i höst.
    Och tack för senast!

    • Tack själv! Vi åkte på din inrådan till Tivedens Mat och vi blev, som du förstår, inte besvikna. Kul ställe, bra mat. Tack för tipset!

  2. och trevlig sommar- det ser väldigt trevligt ut, jag hoppas att ni hade det trevligt. kanske kan jag stanna till här när jag nästa gång beger mig ut på en trip i Sveriges Landskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *