Visslingsförbud nu!

Även om det hjälper, behöver man inte vara grumpy för att reta ihjäl sig på alla dessa, måste vi utgå från, självupptagna och världsfrånvända män, alltid män, som går omkring och visslar på allmän plats, som vore det en mänsklig rättighet att störa den allmänna ordningen meddels disharmoniskt, repetitivt, ofta skenbart muntert, oljud. vinifierat kräver omedelbart förbud mot detta ofog.

4 svar på ”Visslingsförbud nu!

  1. Oljud från munnen går an. Värre är detta ständiga spottande som sker på trottoarer och gator. Var man går får man se upp (eller ner) för att inte trampa i dessa loskor. Måhända har det ett samband med visslingen? Män (för det är tveklöst så att det är män som spottar) vars munnar fylls med saliv efter fruktlösa försök att låta som Jan Lindblad, vilken verkligen kunde visslingens sköna konst. http://www.youtube.com/watch?v=LKVf_pK877Q

    • Jag är med dig och tycker att du kommit helt rätt i dina tankebanor, varför vinifierat även kräver omedelbart stopp för det lika ohämmade som svinaktiga spottande, vilket, som du mycket riktigt påpekar, högst sannolikt har sitt ursprung i misslyckade Jan Lindblads-villbliares fruktlösa och disharmoniska blåsljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *