12 svar på ”Idiotnyhet om Ryanair

 1. Tankar planen verkar de göra ungefär som en annan gjorde förr när det fanns sedelautomater och man bara hade en tjuga att tanka för. Hoppas de har med sig reservdunken.

  • Kul reflektion – kanske flyger de då också bara så långt som bensinpengarna de samlat in från passagerarna räcker?

 2. Tillhör idioterna som då och då reser med Ryanair, man kanske skall investera i en fallskärm.

  • Kanske en bra ide, men om du ska ha med fallskärmen som handbagage, och det verkar väl vara lämpligt, måste du rimligtvis checka in övrigt bagage, vilket väl kan komplicera saker när man reser med Tyrryanair? Å andra sidan, har det slagit mig, har väl O’Leary rätt att kalla sina kunder idioter, när nu flera av de sistnämnda envisas med att klanka ner på honom och hans suspekta företag.

 3. Är det månne dags att lägga till ett nytt förbud i listan, kanske till och med två nya, eller…?

  • Uppriktigt sagt är det svårt att se ett slut på förbudslistan, när man nu väl kommit på hur skönt och nödvändigt det är att förbjuda och ett förbud mot Ryanair vore väl inte helt fel…

   • För information finns det numera en nystartad grupp på fb; ”Våga vägra Ryanair”. Den startades som en reaktion mot idiotuttalandet. Den kan man lajka (som det heter på nysvenska) om man vill och om man är med i fb så klart:)

    • Mycket viktig information. Kan dock, inte utan viss stolthet, berättade att jag redan lajkat sidan, sedan vad som kan misstänkas vara upphovsmannen själv informerat mitt hemliga fb-alias om att man nu, via denna sajt och andra sociala medier, kunde delta i den underjordiska kampen mot O´Leary och hans hejdukar. Tja, man kan knappast inte säga annat än att O´Leary & co bettet sig som om de bett om det.

     • Ja, för vad man nu än tycker om fb i allmänhet och som ett fenomen i synnerhet, har den ändå en viss genomslagskraft på gott och ont. Det har jag erfarenhet av.

 4. Tveklöst är det så. Vill du stilla vår nyfiken och berätta på vilket sätt fb varit på gott och ont enligt din erfarenhet?

  • Efter övervägande avstår jag, för dels skulle det ta väldigt lång tid att skriva (iPaddan är inte så smidig) och dels är det skämskudde som gäller för mej i den här historien. I ett annat forum kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *