Janos Solyoms olfaktoriska mardröm

Vid gårdagens möte med Vinakademien berättade världspianisten tillika den sympatiske Janos Solyom, att hans mardröm är att på en föreställning av Parsifal hamna intill en person som inte bytt underkläder på ett par dagar. ”Jag har begåvats med ett överkänsligt luktorgan”, förklarade han sorgset och uppriktigt.

3 svar på ”Janos Solyoms olfaktoriska mardröm

  1. Överkänsligt måste vara ordet. Kan inte påminna mig att jag någonsin upplevt odörer från just underkläder hos närsittande, oavsett föreställning. Kanske har jag inte luktat tillräckligt intensivt?

  2. Hm, måste erkänna att det hänt att även jag noterat orena underkläder i min närhet. Förskräckligt på alla sätt och vis! Och jag tror inte att mitt olfaktoriska organ är överkänsligt, bara understundom, på gott och ont, vältrimmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *