Twitter-Lars & Ian Hunter

Finns, om någon mot förmodan är intresserad, numer på Twitter med adress @LarsTorstenson. De fem senaste tweetsen, svengelska för twitterlitteratur, är (kronologiskt bakifrån): 1. ”A fair wine demands that the consumer, not the vineyard worker nor the nature, pays the price.” 2. ”There are no cheap wines. Somebody has to pay the price for every and each wine, in one way or another.” 3. ”Brigitte Bardot: The only wines that are too expensive are the cheap ones.” 4. ”Har precis avslutat en 60 år gammal Tabacalera från La Flor de la Isabela ’Born in Havana, Raised in Manila’”. 5. ”Vill gärna säga att 60 års lagring gjort Tabacaleran utomjordiskt bra, men den var ganska normalbra, vilket tar emot att erkänna.” Vi avslutar med en Bowie-låt framförd av Ian Hunter & co.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *