Ett skönt, orättvist & orättfärdigt påhopp på andra

Om en person vars vardagsmode är grumpy och som får migrän bara av att tänka på att vara vaken mellan 05.00 och 08.30, tvingas upp till flighter med för tidig avgång kan det bara sluta i ett gigantiskt moln av omgivande

Pasco airport: bagagebandsvy

surmulenhet och ett allmänt ifrågasättande av sakernas tillstånd. Således: vad gör alla människor på flygplatserna klockan sex på morgonen? Varför ligger de inte hemma och sover? Måste de verkligen flyga då? Varför är det inte startförbud mellan midnatt och 10.00 på världens flygplatser? Varför går alla omkring och ser förvirrade ut och varför kan de inte ha sina pinaler i ordning när de kommer fram till bandet i security check? Varför har inte flygbolagen tillräckligt med personal på plats på morgonen; resenärerna tvingas checka in själva och flygbolagen passar på att dra ner och försämra sin service? Slutligen: måste hälften av säkerhetsfolket överälska sina uniformer och uppträda som om de är småsega i pallet? Kommer Hustrun tycka att det här är en onödigt dum och synnerligen orättvis post?

4 svar på ”Ett skönt, orättvist & orättfärdigt påhopp på andra

  1. Känns som det är dags att komplettera förbudslistan. I inlägget finns ju en hel massa att förbjuda.

    • Onekligen är det så, frågan är bara var man ska börja? Jag tror det får bli med ett förbud mot tiden mellan 0500 och 0830.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *