God Jul!

vinifierat passar, förhoppningsvis lägligt, på, att, så här års, önska alla trogna, och otrogna, HR:are och alla andra en Fröjdefull Jul! Vi lyssnar till Orphei Drängars klassiska tolkning av Jul Jul Strålande Jul och vi förväntar oss att alla, ungdjävlar och andra, tindrar med ögonen ity det är, alldeles straxt,, som alla vakna HR räknat ut, Jul.Jul i stallet

7 svar på ”God Jul!

  1. God Jul, Lars! Jag ser fram emot ännu ett år av informativa, tänkvärda och – inte minst – roliga inlägg!

  2. Asså!
    Enär jag fortfarande anser punken vara en underskattad konstform lägger jag gärna min manke till och försöker vara lite Motvalls Herre vid utvalda tillfällen.
    Alltså (2) tar jag denna tråd som intäkt på att det inte är helt PK att önska alla, kreti som pleti, ett Förbannat Gott Nytt År!
    Just därför gör jag det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *