Äta & bo i Salzhausen, gratis vinbok & Deaf Havana

Jodå, du läste rätt: en gratis vinbok. Det har twittrats en hel del om detta de senaste dygnen och vinifierat väljer att sätta sina HR på spåret genom att hänvisa till kolleganJosthof Magnus Reuterdahl, från vars blogg det går att ladda ner Kym Andersons ”Which Winegrape Varieties are Grown Where?”. Varsågoda. Och om det skulle vara så att ni susar fram längs A7 söder om Hamburg, just där Lüneburger Heide breder ut sig, och känner att det vore på sin plats med ett personligt boende med knarrande golv, gediget gammaldags rum, perfekt service, egen brännpa och ett utmärkt kök, då är Gasthaus Josthof i Salzhausen något för er. Vi avrundar denna onsdag full att goda tips för HR:en med lite Deaf Havana, som vinifierat nyss fått tips om.

4 svar på ”Äta & bo i Salzhausen, gratis vinbok & Deaf Havana

    • Ja, visst är det det! Själv tycker jag dock den verkar tämligen tråkig och inte särskilt intressant. Å andra sidan vet man aldrig när man kan ha nytta av att veta hur många kvm av druvan X det finns i området Y.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *