Förbud mot offentliga gaphalsar!, Téléphone & ELO

Nu får det vara nog! Det började med några stycken. Då trodde vi att det bara handlade om ett fåtal komplexfyllda människor som aldrig blivit sedda. Men nu finns de snart sagt överallt och det ser mer ut som en världsomfattande epidemi. Det otäcka med detta är att det inte handlar om någon spansk sjuka eller ett asiatiskt virus; det handlar omTéléphone toksmittade gaphalsar från Sverige: det är de som är ursprunget till åkomman och fortsatt dess främsta spridare. De kan helt enkelt inte låta bli att slita fram sin telefon, helst tillsammans med en laptop eller platta, och sätta sig att tala om för hela världen var de är, hur de mår, hur vädret är eller, som nu senast, i loungen på Kastrup, vilka fantastiska klinikchefer de är (!) och vi andra bara lider och funderar på hur de egentligen mår och vilka fantastiska pundhuvuden de är. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot offentliga gaphalsar! Lämpligt straff för den som bryter mot förbudet är, vid första tillfället, att, utan möjlighet att hålla för öronen eller på annat vis komma undan, under en vecka få sitta tyst och lyssna på den ena meningslösheten efter den andra. Vid upprepade förseelser ska straffet utökas med en veckas meningslöshetslyssnande per dom. Téléphone. ELO.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *