Omvärldsanalys & Black Sabbath

Sverige är ett land petrifierat av en rysskräck som landets utrikesminister och media som Aftonbladet tävlar om att spela på och som sänker garden på mer än en när det gäller att syna vad som verkligen händer i Ukraina, samtidigt som den högst relevanta protesten mot olaglig rysk närvaro på Krim blir till ett indignerat skrik som försvinner i det i största allmänhet höga tonläget och den stämning som piskas upp när den egentligen borde lugnas ner och förklaras. Black Sabbath.

2 svar på ”Omvärldsanalys & Black Sabbath

  1. Tänk om den där förvuxna bokstavsungen från Halmstad kunde bytas ut mot någon med en ärligare agenda, en mer sansad, analytiskt lagd person. Nå’t i stil med typ en vinmakare från Västgötaslätten. Världen skulle kännas säkrare då.

    • Inte bara därför att jag därtill är nödd och tvungen utan också därför att jag gärna vill så håller jag med i den analysen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *