Känd chefredaktör samhällsfara!

Häromdagen befann sig en känd chefredaktör på samma flight till San Francisco som er utsände i Vilda Västern. Hen föreföll vara en sansad och ofarlig person ända tills vi tog mark och hen rusade fram till bagagekarusellen och ställde sig att vänta dikt mot karusellen, som om där inte fanns en heldragen linje som tydligt indikerade var vi skulle stå så att alla kunde se väskorna som efterhand dök upp. Ett sådant här beteende beror antingen på att personen är dum och inte förstår den heldragna linjens betydelse eller att, mer sannolikt i det här fallet, hen struntar i den regel som gäller för oss andra. Oavsett vilket, indikerar det tydligt att hen inte fungerar i grupp. I just chefredaktörens fall är beteendet extra känsligt eftersom en person som så totalt struntar i gemenskapens regler via ett slikt ämbete utgör en direkt samhällsfara. När vinifierat tipsade sin kontakt på Säpo om saken skakade byrådirektören på huvudet och muttrade ”Det är de värsta, ulvarna i fårakläder”. Säpo har bett vinifierat ligga lågt med exakt vem chefredaktören på den stora dagstidningen i Stockholm är för att, som det hette, inte störa en pågående utredning, varför ni dessvärre inte kan få veta exakt vem samhällsfaran – också känd från TV – är. vinifierat är emellertid övertygad om att sanningen i frågan snart kommer vara envars egendom.

6 svar på ”Känd chefredaktör samhällsfara!

    • Kanske, de där som står halvvägs upp på bagagebandet brukar av högst rättvisa skäl få vänta länge… Han stod kvar när jag gick…

        • Japp, blir glad och varm inombords varje gång jag tänker tillbaka på hen där vid bandet, dikt mot karusellen men utan väska medan jag struttar iväg mot utgången fullpackad och nöjd, och slås av att det ändå finns någon form av rättvisa här i livet.

  1. Ha ha ha ha! Det kan ju vara samma chefredaktör som frågade mig om jag kunde hjälpa till att sätta program för dem i Kalifornien, vilket jag inte gjorde för att tiden inte räckte till.

    • Om det gällde ett program för nu var det säkert samma en. Bra du inte hann med tanke på hans brist på hyfs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *