Förbud mot att dricka öl direkt ur flaskan

På några få undantag när kräver vinifierat ett omedelbart och totalt förbud mot att dricka öl direkt ur flaskan! Bortsett från att detta ser ohyfsat och intelligensbefriat ut och ger oskyldiga ölälskare som ser detta obehagliga rysningar och i allvarligare fall sura uppstötningar, innebär ett slikt konsumtionsförfarande att ölen inget smakar. Den som bryter mot detta förbud kommer bestraffas med tre års tvångskonsumtion av Heiniken, en slags öl som tillhör de få ovan utlovade undantagen från förbudet eftersom den ändå inget smakar.

5 svar på ”Förbud mot att dricka öl direkt ur flaskan

  1. Härligt, äntligen fler propåer om förbud, känns som det var jättelängesedan.
    Delar uppfattningen och supportar kravet å det bestämdaste. (Trodde i och för sig att vi var överens om att Heineken också skulle förbjudas)

    • Absolut! Detta gissel för den till lika okänsliga som okunniga och smaklösa hotell- och barägare utlämnade törstande resenärer ska förbjudas! Vi är överens och jag tror t o m att vinifierat sedan länge gett skrivet uttryck för den saken, dock: i väntan på detta hett åtrådda och för mänskligheten nödvändiga förbud händer det att denna slags dryck hamnar i ens väg – och tänk inte ”det händer inte mig” för det kan hända även den bäste – och det är med utgångspunkt från detta ovanstående text författats. vinifierat kan också tänka sig att en mindre, noga övervakad produktion av drycken kan få ske även efter ett förbud eftersom vinifierat har svårt att tänka sig ett värre straff för drickeröldirekturflaskantyper än att under tre år få dricka Heiniken direkt ur flaskan.

  2. Är det okej om man gömmer flaskan i en brun papperspåse? Då ser man ju inte att det är en ölflaska. Kan vara precis vad som helst.

    • Intressant idé, men det är inte okej. En speciell påsskvadron på polisens sedlighetsrotel kommer att se till så det inte förekommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *