More Than a Feeling

När populärmusikscenen höll på att stöpas om som värst 1976 – 1978 dök det också upp vad som skulle kunna kallas bakåtsträvare eller i vart fallBoston sådana som hellre utvecklade mer FM-baserad, melodiös och snäll hårdrock än hängde på punken i dess engelska eller amerikanska form eller alla de retronydanande grupperna och musikerna, som vände arenarocken och monsterbanden ryggen. Ett av de banden var Boston, som med låten More Than a Feeling fick till en hit av stora mått och som gjorde deras debutalbum till en riktig dundersäljare. Samtidigt är det här ett exempel på ett band som fick till en låt som lever kvar i musikhistorien, men knappast två.

2 svar på ”More Than a Feeling

    • Ja, det kan man – jag skänkte faktiskt dem en tanke i samband med att jag satte ihop det här inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *