Förbud mot oöppningsbara förpackningar

Det är inget mindre än ett avskyvärt hån, alla de här oöppningsbara engångsförpackningarna till våtservetter, tandpetare och annat livsviktigt när du sitter där i planet och är kladdig både om händerna och mellan tänderna. Som att få en fint inslagen julklapp som, visar det sig vid en närmare undersökning, inte går att öppna. Fint och tämligen meningslöst. vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot oöppningsnbara förpackningar! Kommen så här långt i texten dyker Hustrun upp, läser småleendes över axeln (avskyr när folk läser över axeln), låter leendet stelna och lämnar mig med kommentaren ”Mycket dumt har du skrivit, men det där… alla vet att öppningarna är utmärkta med ett litet streck eller så och det ligger mer hos brukaren än avsändaren om det där inte fungerar”.  Kanske det, men det spelar ingen som helst roll. vinifierats krav inte bara kvarstår, det ökar tiofalt i styrka efter detta påpekande ity uppenbarligen har de skamliga avsändarna av de oöppningsbara förpackningarna varken vett eller tillräckligt djupa känslor för att på ett fullgott sätt märka ut var öppningen eventuellt finns om det mot förmodan nu skulle vara så som Hustrun antyder att det alls finns öppningar på de oöppningsbara förpackningar. Förresten så hörs det på namnet, oöppningsbara förpackningar, att det inte finns några öppningar. Förbud!

6 svar på ”Förbud mot oöppningsbara förpackningar

  1. Äntligen! Började bli lite orolig för dig då förbudsförslagen inte direkt har haglat över oss trogna din blogg.

    Jag måste tyvärr argumentera mot ditt livs kärlek för hur många streck det än må finnas på dessa förpackningar går det ändå inte att öppna dem.

    När vi ändå är inne på förbud så vill jag faktiskt se ett omedelbart förbud på otyget att läsa över axeln. Det irriterar även mig och efter en snabb och helt icke vetenskaplig undersökning tyder allt på att det stöds till 100% av dem tillfrågade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *