Arcade Fire, Gröna Lund

Arcade Fire på Gröna Lund fredagen den 13:e juni var ett tivoli på ett tivoli eller kort sagt en färgsprakande show, där musikerna bytte instrument efterhand och visade sig hantera allt på samma briljanta vis och det till egenhändigt komponerade låtar av rang. Klart det var mycket bra och att ni som inte var där i sanningen missade en konsert ni borde varit på. Och allt detta trots att den svenska sommarkvällen/natten var allt för ljus och trots att Grönan var nerlusad med ungar och föräldrar som firade sommarlov genom att köa och vara i vägen.Arcade Fire Gröna Lund

6 svar på ”Arcade Fire, Gröna Lund

 1. Ursäkta min gode vän, men lägga vintips som får det att vattna sig i munnen, skynda sig att logga in, för att sedan upptäcka att varan är tillfälligt slut??? Inte göra så mot en suktande gom i början på semestern!

  • Ursäkta dröjsmålet, vilket inte beror på upprördhet, utan endast det faktum att det konsumerats kretensiska (heter det så?) viner under senaste veckan. Vitt vin kan de göra åtminstone! Vinet i fråga som var slut, var ett rosé, men minns nu inte vilket (inte Tavel iaf). Nåja, kanske dyker det upp igen?

   • Kolla nu igen, inget av de roséer kg tipsat om i år är slut, däremot kan de ha varit tillfälligt slut, antingen därför att de verkligen var tillfälligt slut eller pga datorfel his SB eller distributören .
    Kreta låter bra!

 2. Jag tror nog att Arcade Fire egentligen var rätt kass jag är inte ett dugg avundsjuk för att jag inte var där

  • Nej, du missade igenting. Ingenting. Ett dussin musiker hoppar runt och spelar och apar sig medan en ljusshow försöker nå igenom kvällsljuset och publiken gapar och har sig och klappar i händerna och jublar och sjunger med och är pinsamt entusiastisk, vilket gör att musikerna apar sig ändå mer. Klart det var kass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *