Villa Eugène, Epernay & Bouli Lanners

I Epernay. Ingenstans att bo. Paniken infinner sig. Du hittar dig själv ståendes med blicken fäst på Avenue de Champagne. Bakom tårarna ser du den långa avenyn som leder dig ut ur staden. Inte in som du hoppats. Resväskan i din hand. Gråten i halsen. Natten smyger sig på. Kylan likaså. Du tittar bort mot parken för att se om där finns någraVilla Eugène parkbänkar. Det gör det inte. Driven av en högre kraft börjar du vandra längs Avenue de Champagne. Ut ur Epernay. Det som borde vara ett glädjens tillstånd, ett bubblande rus, är inte för dig. Du vet inte om det, men det är Bacchus som knuffar dig framåt och si! där! på Avenue de Champagne 84 uppenbarar sig som den gudomliga backanalsinrättning det är Villa Eugène! Du stapplar in med stora ögon och en virrande blick. Kan detta vara sant? frågar du dig själv enfaldigt, för sanningen att säga är du en aning enfaldig, jag menar, Herregud!, vem skulle stå där och hulka och leta med flackande blick efter parkbänkar mitt på ljusan dagen i bubblornas Epernay? Låt nu vara att du är en enfaldig sprätt, personliga och läckra Villa Eugène välkomnar dig likväl med öppen famn och rosor på kind. Låt dig väl bekomma! Och, kom för allt i världen ihåg att du inte fick det här tipset från Bacchus utan från vinifierat (suck, exakt hur dum får man vara? det är en fråga du bör ställa dig). Bouli Lanners.

4 svar på ”Villa Eugène, Epernay & Bouli Lanners

 1. Vi drack Antao Vaz i helgen och blev riktigt överraskade med en klar framträdande syra som passade suveränt till såväl bläckfisk som musslor med pasta.

  Annars tycker jag det är svårt med portugisiska viner för du måste upp i höga priser för att få ett bra vin. Här fick jag kvalitet för endast 129kr. Vad är din åsikt och något annat från Portugal i ditt stall som du kan rekommendera?

  Det där med jobbiga barnfamiljer, är inte det ett svenskt problem där vi numera har så hunsade föräldrar som inte vågar säga flaskhals till sina barn och istället agerar som knähundar? Barn skall fostras och älskas!

  Sen har jag aldrig förstått dem som släpar med sina småbarn precis överallt utan att ta hänsyn till att det finns andra människor på Tellus. Hundägare anser jag vara av samma släkte.

  Jodå, vi har flera barn själva men det är ändå vi som är vuxna som faktiskt har sista ordet hemma hos oss. Som sagt så skall dem fostras och älskas:)

 2. bouli lanners:
  Jag är nästan säker på att jag har hört den texten förut. Det kan ha varit när jag rökte hasch första gången. Fast minnet kan svika mig på den punkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *