Förbud mot olåsta låstoaletter! & WC

Vad som utöver vinden mer exakt driver dessa föraktliga element – sjuka böjelser, säkert, elakhet, säkert, dumhet, säkert – som ger sig till att nyttja offentliga inrättningar utan att låsa dörren är ett mysterium. Låt vara att detta i sig inte behöver utforskas närmare. Det viktiga är att få stopp på ofoget. vinifierat tror i första hand på ett omfattande och tydligt förbud kopplat till högst kännbara straff, men kan också tänka sigWC Fields utbildning om nu någon på fullt allvar tror att det går att få dessa lågtstående individer att förstå vilken obotlig skada de gör genom de oförglömliga minnesbilder som för alltid etsar sig fast i den nödiga och behövande människa som fylld av ett slags saligt lyckorus ser att dörren signalerar grönt och sliter upp den i samma ögonblick som hen börjar slappna av och ge efter för trycket, bara för att finna sig, om uttrycket tillåtes, öga mot öga med en upplevelse som kräver många timmars avancerad terapi för att bli av med, om det nu alls är möjligt. Skulle det dessutom vara så att den så att säga olåsta individen i det där ögonblick då dörren öppnas och hen bokstavligen talat blir tagen med byxorna nere har mage, och framförallt, ansikte, att se förvånad ut, ja, rent av förbannad ut, trots att det är hen själv som skapat den ohållbara och pinsamma äckelsituationen ska per automatik dubbelt straff utdömas. Förbud mot olåsta låstoaletter – nu! WC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *