Förbud mot klangljud i ottan!

Vad är det som driver en liten stad att införa ett febrilt klangljud – inte, typ, klaaang, klaaang, klaang, utan, typ, klangklangklang, så snabbt att vokalen knappt hinns med, typ, klngklngklngklngklng – i ottan? Nej, Kära HR, Du ska inte svara. Det är en retorisk fråga ity vi känner alla till svaret: vansinne! Det kan omöjligen vara ett majoritetsbeslut av Heitersheims befolkning att det ska klanga när folk vid sunda vätskor ligger och sover, men det är uppenbart att staden styrs av en lömsk mobb som leds av handlaren i sta’n, för övrigt inte alls otänkbart att samma en också är borgmästare och personligen ligger bakom beslutet att morgonklanga. Denna slutsats kan var och en som är det minsta uppmärksam och logisk göra genom att studera öppettiderna för ortens snabbköp. Det öppnar 07.00 på morgonen. Klockan sju på natten! 7 AM! Vem!, vi frågar vem, är vaken vid den tiden på dygnet annat än mördare, banditer, ligister och småbarn med akuta blöjproblem samt, i förekommande fall, slutkörda poliser och föräldrar på gränsen till nervsammanbrott? Vem vill väl, frivillig, beblanda sig med dessa element? vinifierat kräver förbud stipulerat i tvingande EU-lag mot klangljud i ottan!

1 svar på ”Förbud mot klangljud i ottan!

  1. PS vill, trots eftertankens rådande blekhet inte helt utan av skam rodnande kinder, be handlaren och borgmästaren i Heitersheim om ursäkt för att jag på ett ytterst otrevligt och aggressivt vis framställt dem, eller, om handlaren och borgmästaren är en och samma person, hen som en, eller flera, otrevlig/a och maffiaanstruken/na person/er ity det står, sedan Hustrun läst det här inlägget, klart, att de misshagliga klangljuden i ottan orsakades av en backande postlastbil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *