Louise Sydbeck Master of Wine idag

Idag blev min tidigare medarbetare ( på Domaine Rabiega) Louise Sydbeck, då Hjulbäck, klar Master of Wine, Sveriges tredje. Den som inte riktigt har koll på Louise i Sverige ska veta att hon kom till Rabiega efter en sejour på Grands Franska i Stockholm och att hon sedan blev kvar i Frankrike. Bor nu på Sydkusten och driver en firma som förser (lyx)yachterna med exklusiva viner. Bortsett från att Louise självklart är fokuserad, kunnig och intresserad är hon synnerligen trevlig. vinifierat gratulerar så väldigt mycket!

7 svar på ”Louise Sydbeck Master of Wine idag

  1. Hjulbäck är en by i Leksand Dalarne. Eftersom det i dessa trakter längre tillbaka fanns sisådär ett halvdussin efternamn att välja bland, alla med postfixet -son, så tog sig sannolikt fadern eller troligare farfadern till Louise’s make, vilken jag sluter mig till bodde i Hjulbäck, bynamnet som sitt efternamn när han flyttade söderut och ”kom upp sig”, som man säger därhemma. Right?

    • Detta måste så klart följas upp – ber att få återkomma i ärendet. Notera dock att det är Louise som hette Hjulbäck innan hon gifte sig (maken, och numer hon själv, heter Sydbeck).

  2. Såsom självvald representant för Hängruntarna ber jag att få vår enkla lilla hälsning framförd till Master-innan!
    Gutår!

  3. Är Louise née Hjulbäck??? Jamen det förklarar ju saken! Att hon har sådana kvaliteter och gått så långt. En leksandskulla i diasporan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *