Förbud mot sura duschskynken!

vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot surt stinkande duschskynken! I den mån de här skynkena dyker upp på hotell och alltså utgör en direkt fara för en oanande och dessutom betalande allmänhet får inte samhället sky några medel när det gäller att straffa i hotelldirektören och, i förekommande fall, chefen för hotellkoncernen. Tilläggas bör, att i de fall den oanande och dessutom betalande allmänheten utgörs av en näskänslig person som tvingats upp alldeles för tidig på morgonen och redan i och med det löper en akut risk för att drabbas av en ihållande migrän ska på offrets anmodan närmaste hälsovårdsmyndighet med stöd av den lokala polismyndigheten ha rätt att med omedelbar verkan stänga stället.

2 svar på ”Förbud mot sura duschskynken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *