Förbud mot ohämmade temperaturfluktuationer! & Hot Tuna

vinifierat kräver ett omedelbart förbud mot ohämmade temperaturfluktuationer i plan samt mot feltempererade flygplan! Vid sidan om detta kräver vinifierat en internationellt flygbildsanktionerad standardtemperatur i plan. Skälet till dessa förbud och denna nya standard är, förstås, flygplansbesättningars ofog att leka katt och råtta med passagerarna när det gäller kabinens temperatur. Det kan lika gärna vara så att de först försöker frysa ner oss passagerare bara för att, när alla kastat sig efter sina jackor och halsdukar i bagagehyllan och då tryckt upp sina bakar, och i värsta fall frammar, i ansiktet på den som sitter på stolen närmast gången på andra sidan, plötsligt försöka ångkoka gästerna. Kort sagt vet passageraren inte hur den ska klä sig och känsliga resenärer har stora problem med desperata människor som absolut måste ha ner sina jackor från bagagehyllan alternativt vill göra sig av med dem när temperatur sjunker eller stiger i flygplanskroppen. Hot Tuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *