Näringsställe med nyanserad doft

Så här nära inpå Vinets Dag, Sankt Vincents dag, är det i sanningen påpassligt gjort av vinifierat att slå till med ett kost- och logitips som heter St. Vinzenz. Kanske invänder någon förgrämd själ, som inte tillhör HR:arna utan bara råkat surfa in på bloggen då hen satt och fulsurfade, blev påkommen och tvingades snabbt styra om sin trafik, att det var en märklig stavning det där. Denna småaktiga invändning äger sin riktighet, men det hela förklaras av att det här är St. Vinzenz i Kerpen, Tyskland, och tyskarna har, trots allt prat om ett enat Europa, inte för vana att stava precis som vi i Sverige. St. Vinzenz således. I Kerpen. Någonstans mellan Köln och Koblenz. Direkt anmärkningsvärt med detta boutique-aktiga hotell är doften av kattpiss i entrén. Kan skrämma inte bara katter bortom sitt revir utan också känsliga näsor på flykt. Den som ändå övervinner denna skräckinjagande, kväljande och sauvignon blanc-aktiga doft kommer finna väl tilltagna, trevliga rum och en riktigt bra restaurang, där bland annat det lokala ölet Kölch serveras. Inte mycket schnitzel dessvärre, men riktigt bra kött i italiensk anda och finfin Gemüse. Rekommenderas. Birth in Reverse i repris. St. Vincent potpurri: 1, 2, 3.bild

2 svar på ”Näringsställe med nyanserad doft

  1. Den glade, alltid positive samt uppmärksamme HR`aren har förstås redan lagt märke till att tyska ölproducenter sällan stavar sitt namn på etiketterna på samma sätt som det som återfinns i Der Gesellschaftsbüro (mit B.H.)
    Kölch allstå…
    😀

    För övrigt anser jag att tyskt öl är a en aning tunt, oder? Å våfför finns det inte porter i Der Bundesrepublik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *