Förbud mot môsmöten & gångvissling!

Understundom luras vi alla, av bekvämlighetsskäl eller dumhet, handla i så kallade storköp aka snabbköp. Stora som små har de här inrättningarna det gemensamt att de består av en mängd gångar och det ställer vissa krav på vett och etikett från dem som ger sig in i dessa labyrinter av påssåser, konserverade persikor och kattsand. vinfierat vill på intet vis föregripa Magdalena Ribbings tankar i frågan men det är hög tid att kräva förbud mot môsmöten och gångvissling!Kundvagn

1. Den som tar god tid på sig och kort sagt går och môsar istället för att raskt genomföra det möte som rimligtvis alltid stundar då två vagnförsedda kunder går mot varandra i en trång gång där redan en tredje person befinner sig parkerad vid låt säga avdelningen för konserverade soppor, den personen ska omedelbart omhändertas av butikens säkerhetsvakt/er och placeras i ett för ändamålet inrett utrymme i affärens frysrum. Först i samband med stängningsdags ska môsaren släppas och då mot löfte att aldrig mer fördröja ett möte i butikens sinnrika labyrint.Kundvagn

2. Den som tar sig före att vissla i det att den vandrar i snabbköpets gångar ska betraktas som fredslös och den som kastar tomater, helst i konserverad form, på gångvisslaren ska belönas med fem procents rabatt på dagens inköpsrunda emedan butikens säkerhetspersonal har att snarast ta hand om gångvisslaren och förse den med munkavle och handfängsel varefter visselförbrytaren ska placeras i det under paragraf ett nämnda utrymmet.

Vissellåt.

2 svar på ”Förbud mot môsmöten & gångvissling!

  1. Vem stannar någonsin vid avdelningen för konserverade soppor? Kan bara tänka mig fall av akut nöd, andningssvårighet eller stroke. Därmed sagt tror jag problemet är litet, i vart fall på just den avdelningen.
    Men principiellt delar jag uppfattningen och tycker straffpåföljden känns både rimlig och relevant. (man kan ju använda just konserverade soppor som nämnda tillhygge)

    • Vem som stannar vid avdelningen för konserverade soppor kräver en egen utredning, skulle aldrig kunna tänka mig att köpa en konserverad soppa, bara att få upp burken, hu, tacka vet jag påssoppor, gärna frystorkad sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *