Ostentativt otrevlig ostmacka

Sedan många år pågår en brutal och hänsynslös kamp om vilket flygbolag som kan servera den otrevligaste maten. Kanske är kampen som hårdast inom specialgrenen luftburna smörgåsar. Tveklöst står här tyska Lufthansa i en klass för sig. Företagets senaste kreation är inget annat än en uppvisning i smaklöshet och vinifierat kan inte annat än lyfta på kockmössan och gratulera till denna studie i hån mot konsumenten.bild

Vad har då Lufthansas käcka köksteam hittat på? undrar de mer konsumenttillvända bland HR:arna. Jo, på ett synnerligen sinnrikt vis har de tagit en bit formfranska och lagt ost och smör i den. Inget konstigt med det, tänker den nyss nämnde HR:en, men det slutar inte där ity någon har uppfunnit en slags bolognesesås för smörgåsar och sett till att krydda den på ett vis som gör att alla resenärer, alltså även de som inte kan se hur illa det är med mackan de har framför sig, näsledes kan fastställa att det här är knappast lämpligt som föda. vinifierat som tar sitt uppdrag som mänsklighetens räddare på allvar har dock gått ett steg längre och i god Jackass-anda smakat på den tyska, luftburna kreationen och det är inte gott. Torr formfranska och plastost i all ära men den där hemska såsen kan få den mest välmående att fumla efter kräkspåsen och i mitten, som grädde på moset, en konstig grön, slafsig sörja, sannolikt bestående av något beskt som eventuellt varit en grönsak innan det förvandlades till ett blekgrönt konsumenthån i Lufthansas kök. Luftballongsmusik med Rammstein.bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *